MAXXeGUARD beszerzése


A MAXXeGUARD a piacon elérhető legbiztonságosabb készülék, melynek beszerzését azoknak a szervezeteknek ajánljuk, melyek számára fontos a kiemelt biztonság és a szabványoknak történő megfelelés.

A MAXXeGUARD készüléket használja számos magyar állami hivatal és bank, emellett Európa nagyszámú nemzeti bankja és titkosszolgálati szervezete is a MAXXeGUARD készülékre bízza adathordozóinak megsemmisítését.

A MAXXeGUARD megfelel a két alapvető biztonsági követelménynek:

1. A megsemmisítés helyét a lehető legközelebb viszi az adatgazdához, így a merevlemezeknek nem kell elhagyniuk a szervertermet sem.

2. Minden megsemmisítést egyértelműen dokumentál és jegyzőkönyvez, így a leselejtezés folyamata auditálhatóvá válik.

A MAXXeGUARD készülék jelenleg nem érhető el a központosított közbeszerzési portálon, ezért ügyfeleink jellemzően közbeszerzési eljárással szerzik be.

A nagy értékű készülék teljes birtoklási költsége rendkívül alacsony, mivel az egyetlen kopó eszköz – a kés – cseréje kedvező áron és egyszerűen oldható meg. A készülék beszerzését azon vállalatok számára ajánljuk, melyek nagy mennyiségű adathordozót selejteznek le folyamatosan, és amelyek számára fontos a biztonsági szabványoknak történő megfelelés.

Megsemmisítés szolgáltatásként


Azon vállalkozások számára, melyek csak kisebb mennyiségű merevlemezt, vagy más adathordozót (szalagokat, mobiltelefonokat, USB kulcsokat, stb.) kívánnak leselejtezni, azt ajánljuk, hogy szolgáltatásként vegyék igénybe a MAXXeGUARD készülékkel történő megsemmisítést.

Szolgáltató partnerünk a Data Destroy Kft., mely több formában lehetővé teszi az adathordozók biztonságos megsemmisítését:

  • Megsemmisítés a szolgáltató telephelyén.
  • MAXXeGUARD készülék kiszállítása a megrendelő telephelyére, és megsemmisítés a leselejtezés helyén.

A teljes roll-out (leselejtezés) menedzselésével kapcsolatban bővebb információt a http://leselejtezes.hu oldalon talál.